Інфінітив у церковнослов’янській мові української редакції кінця XVI – XVII ст. - Білих, Олександр Петрович (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовані форми інфінітива у церковнослов’янській мові української редакції кінця XVI – XVII ст., проведений зіставний аналіз особливостей будови цих форм із відповідними у старослов’янській мові та українській XVI – XVII ст.