Наївні одиниці виміру в російській карті світу - Токарев, Григорий Валериевич (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядається мова лінгвокультури. Особливу увагу приділено квазістереотипам. Вивчено семантичну природу одиниць. Виявлено їх диференціальні ознаки. Описано когнітивна специфіка. Досліджено механізми формування квазіміри.