Прагматика соціолектизмів у сучасному художньому тексті - Бугера, Олена Анатоліївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено дослідженню прагматичних особливостей соціальних діалектизмів у сучасному художньому тексті. Описуються виражальні можливості соціолектизмів.