Психологічні чинники формування крос-культурної компетентності студентів-іноземців у процесі навчання української мови - Бакум, Зінаїда Павлівна; Пальчикова, Олександра Олександрівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто психологічні чинники формування крос-культурної компетентності студентів-іноземців у процесі навчання української мови, до яких віднесено країнознавчий інтерес до національного характеру та соціокультурних розбіжностей, а також пізнавальні, професійні та соціальні мотиви.