До питання про сутність культурно-мовної компетенції - Токарева, Инна Юриевна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті обгрунтовується існування культурно-мовної компетенції особи, розглядаються її складові.