Формування мовної особистості в умовах функціонально-комунікативного підходу до вивчення сучасної української літературної мови - Янчук, Наталія Володимирівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто місце і роль функціонально-комунікативного підходу до вивчення сучасної української літературної мови у процесі формування мовної особистості майбутнього вчителя-словесника.