Сучасні англійські правничі терміни в економічному дискурсі: аналіз дериваційних процесів - Гумовська, Ірина Миколаївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті проводиться структурно-словотворчий аналіз юридичних термінів, які функціонують в економічному дискурсі. У роботі звертається увага на механізми словотворення в системі юридичних термінів-іменників.