Власні імена та їх похідні в термінології хореографічного мистецтва - Кажан, Валентина Іванівна; Калініна, Раїса Павлівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті досліджується процес апелятивації власних імен у термінології хореографії. Розглядаються власні назви як словотвірна база для найменування танців в різних мовах світу.