Експресивні засоби лексико-семантичного рівня інформаційного тексту - Хоменко, Ганна Євгеніївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
Статтю присвячено стилістичним лексико-семантичним засобам інформаційних текстів. Розглянуто функціонування та семантичне наповнення таких тропів, як антономазія та дисфемізм.