Використання тестових завдань на заняттях з української пунктуації (на матеріалі теми «Етапи розвитку пунктуації») - Сегін, Любомир Васильович (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті проаналізовано труднощі при вивченні української пунктуації, накреслено шляхи їх подолання і обгрунтовано перспективи доцільності створення і використання комп’ютерної програми «Тести», а також запропоновано систему тестових завдань, в яких зроблено спробу простежити етапи розвитку пунктуації від найдавніших часів до сьогодення.