Явище синонімії у військовій лексиці української мови - Литовченко, Ірина Олександрівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті досліджуються особливості синонімічних відношень у військовій лексиці на прикладі назв зброї, амуніції, споруд. З’ясовується проблема явища синонімії у фаховій лексиці.