Соціальні діалектизми: історія розвитку та теоретичного опрацювання - Бугера, Олена Анатоліївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглядається явище соціальних діалектів у діахронічному аспекті, здійснено спробу систематизувати теоретичний матеріал світової та вітчизняної соціолінгвістичної думки.