Український префікс попо-: специфіка аспектуального значення - Ачилова, Олена Леонідівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена дослідженню специфіки аспектуального значення дієслів з оригінальним українським префіксом попо-. Встановлено особливості перекладу таких дієслів російською мовою.