Іменні прикметники в церковнослов’янській мові української редакції кінця XVI – XVII ст.: особливості функціонування та відмінювання - Білих, Олександр Петрович (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті проаналізовано особливості функціонування та відмінювання іменних прикметників церковнослов’янської мови української редакції кінця XVI – XVII ст. Зроблено висновок про вплив української мови на ці одиниці.