Інтенсифікація виразності синтаксичних конструкцій в українських і російських рекламних текстах - Гузенко, Світлана Валентинівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто окремі засоби інтенсифікації виразності синтаксичних конструкцій в українських і російських рекламних текстах – компресію викладу і порядок слів. Зроблено висновок про підпорядкованість цих засобів основній прагматичній меті реклами.