Дериваційні особливості військової лексики в сучасній українській мов - Литовченко, Ірина Олександрівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті досліджуються структурно-семантичні особливості військової лексики. Розглядаються приклади морфологічної, лексико-семантичної та аналітичної деривації.