Мовні індикатори як підґрунтя класифікації актів позитивної і негативної реакції - Рябокінь, Наталія Олександрівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто мовні індикатори функцій актів позитивної і негативної реакції, проаналізовано наявні класифікації індикаторів цих актів та запропоновано власну класифікацію.