Функціонально-категорійна парадигма віддієслівного прислівника в семантико-синтаксичній структурі речення - Фенко, Марія Ярославівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблеми функціонально-категорійної парадигми віддієслівного прислівника в семантико-синтаксичній структурі речення. Основна увага зосереджена на аналізі функціонального потенціалу дієприслівника та реалізації категорій предикатності, валентності, атрибутивності в реченнєвих конструкціях.