Спонукальна модальність рекламного тексту - Хоменко, Ганна Євгеніївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Статтю присвячено дослідженню спонукальної модальності в сучасному рекламному середовищі. Висвітлено питання про структурні та психолінгвістичні особливості конструкцій, спонукальних за метою висловлювання.