Мовні кліше: з історії вивчення в лінгвістичній традиції - Шарманова, Наталя Миколаївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2010)
У статті висвітлюються питання щодо історії дослідження у вітчизняній і зарубіжній лінгвістиці проблематики мовних кліше як регулярних стандартизованих стереотипних лінгвем.