Запозичені слова в сучасному словнику попкультури - Кажан, Валентина Іванівна; Калініна, Раїса Павлівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2009)
У статті здійснено аналіз запозичень, що називають явища масової культури; виявлено спільні для близькоспоріднених мов парадигматично-синтагматичні закономірності; засвідчено розширення словникового складу загальнолітературної мови.