Лінгвістичні засади навчання фонетики в гімназії - Бакум, Зінаїда Павлівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті обґрунтовано лінгвістичні засади навчання фонетики в старшій школі, визначено ключові питання фонетичної системи, які необхідно конкретизувати у змісті мовної освіти в гімназіях, ліцеях, колегіумах, класах із поглибленим вивченням мови.