Терминология маркетинга в русском языке: терминологические заимствования - Полякова, Татьяна Андреевна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Статтю присвячено питанню формування терміносистеми маркетингу в сучасній російській мові.