К вопросу об этапах изучения художественного стиля барокко - Михальченко, Татьяна Викторовна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті здійснено огляд етапів реабілітації художнього стилю бароко, висвітлено стан вивчення проблеми та обґрунтовано її актуальність.