"Чотири кольори буття" Любові Баранової - Мішеніна, Тетяна Михайлівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто специфіку зображальних можливостей слів-кольоративів на матеріалі поетичних текстів Любові Баранової. Виявлено спектр використовуваних поетесою кольорів, особливості їх реалізації, розкрито семантику кольороназв і визначено їх стилістичну функцію у творах.