Переклад і нормативні аспекти перекладу - Гапоненко, Лариса Петрівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Стаття присвячена теоретичним питанням перекладу. Автор детально розглядає нормативні аспекти перекладу та їх роль в оцінюванні тексту перекладу.