Коди культури та їх репрезентація в усталених словесних комплексах - Шарманова, Наталя Миколаївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовано усталені словесні комплекси як мовні знаки, що вербалізують систему культурних кодів.