Структура віддієслівних словотвірних гнізд: морфонологічний аспект - Демешко, Інна Миколаївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті з’ясовано морфонологічну будову словотвірних гнізд членованих і нечленованих вершинних дієслів у сучасній українській літературній мові, спрогнозовано можливі морфонологічні зміни, встановлено морфонологічні моделі.