Лексико-стилістичні особливості українських дитячих лічилок - Щербак, Світлана Валентинівна; Каневська, Ольга Борисівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті в лексико-стилістичному аспекті проаналізовані українські народні лічилки, схарактеризовані жанрові, ритмомелодичні, лексико-стилістичні та граматичні їх особливості.