Огляд новітньої навчальної літератури з латинської мови для неспеціальних факультетів - Вакулик, Ірина Іванівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2012)
У статті аналізуються підручники, навчальні посібники та словники, розроблені викладачами латинської мови Національного університету біоресурсів і природокористування України. Розгляд новітніх науково-методичних розробок для неспеціальних факультетів з навчальної дисципліни «Латинська мова» зумовлений необхідністю удосконалення професійно орієнтованої бази даних латиномовної термінології.