Лексико-семантична репрезентація моделі «пам’ять» в українському щоденниковому дискурсі - Ігнатьєва, Світлана Євгенівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті на матеріалі українського щоденникового дискурсу репрезентовано кореляцію когнітивних процесів пам’яті, виявлено модель пам’яті в аксіологічному аспекті, визначене місце її локалізації. Також проаналізовано фрейми та предикати пам’яті.