Оцінні номінації осіб у соціоукльтурному контексті (на матеріалі сучасних ЗМІ) - Корольова, Валерія Володимирівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
Стаття присвячена дослідженню оцінних номінацій осіб у соціокультурному контексті в текстах сучасної періодики. У ній розглянуто класифікацію оцінних назв осіб у соціокультурному аспекті, простежено динамічність оцінної конотації.