Фразеологізми як засіб створення комічного в художніх текстах (на матеріалі творів для дітей письменників ХІХ – початку ХХ століття) - Сикало, Людмила Володимирівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті розглянуто способи і прийоми використання фразеологізмів як засобу створення комічного в художніх творах для дітей.