Навчання лексики в курсі української мови як іноземної - Бакум, Зінаїда Павлівна; Караман, Станіслав Олександрович (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2011)
У статті з’ясовано особливості засвоєння лексики під час навчання української мови як іноземної; розглянуто лінгвістичні, психологічні та лінгводидактичні чинники у збагаченні словникового запасу студентів-іноземців.