«Русские Сапфо» Мирра Лохвицкая и София Парнок – две попытки лирической исповеди - Доронина, Татьяна Алексеевна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Статтю присвячено питанням гендерної проблематики літературознавства, в рамках якої розглядається лірична творчість російських письменниць початку ХХ століття.