Засоби актуалізації виражально-експресивних можливостей газетних заголовків - Кажан, Валентина Іванівна; Калініна, Раїса Павлівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
Вивчення мовних особливостей газет засвідчує посилення емоційно-оцінної функції газетних заголовків завдяки оригінальним синтаксичним конструкціям, залучення арсеналу лексико-фразеологічних засобів та стилістичних прийомів.