Выбор страноведческих тем и содержания урока при обучении английскому языку как второй специальности на i-ii курсах педагогических университетов - Малыгин, Александр Георгиевич (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті обґрунтовано важливість правильного вибору тем і країнознавчого матеріалу для занять з англійської мови на І-ІІ курсах філологічних факультетів. Визначено дидактичні умови реалізації міжкультурних факторів, які треба враховувати при викладанні іноземної мови.