Словникова робота в контексті сучасних вимог до навчання української мови - Павлик, Олена Анатоліївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2008)
У статті розглянуто питання активізації словникового запасу школярів у контексті сучасного навчання української мови.