ГОРИЗОНТИ МОЛОДОЇ УКРАЇНIСТИКИ: ЗДОБУТКИ Й ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВОЮ (Philological Studies: Scientific Bulletin of Kryvyi Rih State Pedagogical University, 2025)
Mova, kultura, literatura u spektri suchasnykh ukrainoznavchykh doslidzhen : zb. nauk. prats / za red. I. Kononenko, S. Romaniuk, K. Yakubovskoi-Kravchyk. Varshava : Varshavskyi universytet, 2020. 201 s.
Keywords: language; culture; literature