(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
Вивчення семантичних груп словникового складу мови є традиційним в українському мовознавстві. Повне дослідження історії лексичного складу української мови неможливе без з’ясування історії формування окремих семантичних груп. Статтю присвячено проблемі дослідження одоративів у науковій літературі.