(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
У статті йдеться про актуальність самостійної роботи як складової навчально-виховного процесу загалом і підготовки майбутніх пілотів з англійської мови зокрема. Закцентовано на тому, що самостійна робота формує у студентів уміння розв’язувати завдання й організовувати та реалізовувати власну діяльність без стороннього керівництва й допомоги. Виокремлено три етапи в організації самостійної роботи студентів авіаційного профілю з іноземної мови. Коротко проаналізовано види самостійної роботи, що можуть бути запропоновані під час вивчення англійської мови в авіаційному навчальному закладі.