(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
Дослідження історії словникового складу української мови неможливе без з’ясування становлення окремих семантичних груп лексики, зокрема кольоративів. У статті розглядаються найменування ахроматичних кольорів у праслов’янській мові. За даними джерел зафіксовані кольоролексеми білий, чорний, сірий та їхні похідні.