(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
У статті представлено лінгвістичний аналіз німецької фахової мови ветеринарії, досліджено формування німецької ветеринарної терміносистеми, виявлено її особливості, схарактеризовано словотворчі форманти. Акцентовано на питанні про визначення терміна як такого, його відношення до номенклатури, професійної лексики.