(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
Стаття присвячена вивченню функціонального навантаження питально-відповідних комплексів у науково-популярних текстах. Досліджено, що питально-відповідні комплекси найчастіше реалізуються у фрагментах текстів науково-популярного стилю, що містять концептуально значущу інформацію.