(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Стаття присвячена проблематиці ідентичності мовної практики в контексті комп’ютерно-опосередкованої комунікації. Синкретизм технічних і гуманітарних знань нової лінгвоінформаційної якості, розширені можливості розгляду сучасного мовленнєвого процесу в контексті соціальних і ментальних, психологічних особливостей комунікаційної діяльності людини створює передумови для метаописів функціонування різних варіантів мови.