(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглядаються морфонологічні особливості словотвірних морфем та дається характеристика морфонологічних явищ, зафіксованих при словотворенні відсубстантивних суфіксальних дієслів іншомовного походження, складаються морфонологічні моделі і морфонологічні класи зазначених дериватів.