(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
Дослідження історії словникового складу української мови неможливе без з’ясування становлення окремих семантичних груп лексики, зокрема кольоративів. У статті розглядаються склад та особливості функціонування кольороназв у староукраїнській мові (XI–XIV ст.).