(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті досліджено історію формування назв кольорів в українській мові та інших слов’янських мовах; розглянуто поділ кольорів на основні та додаткові; описано слова, що означають колір безпосередньо й опосередковано.