(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглянуто структурну будову урбанонімів. Увагу зосереджено на структурній організації урбанонімів Кривого Рогу. Виокремлено прості, складні і складені одиниці.