(untitled) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті встановлено кількість та репертуар чоловічих імен новонароджених мешканців міста в 1790–1795 рр., описано склад спільних для аналізованих зрізів імен та частоту їхнього уживання, з’ясовано статистичну організацію іменника, простежено якісні та кількісні зміни окремих онімів.